Spioni rusi ar fi folosit pasapoarte falsificate irlandeze   octombrie 12th, 2010

mdzr.blogspot.com

Politia irlandeza a deschis o ancheta asupra unei posibile folosiri, de catre spioni rusi, de pasapoarte irlandeze falsificate, relateaza CNN, citat de NewsIn. Dupa cum scriu ziarele irlandeze, ancheta initiala arata ca spionii rusi au spart baza de date a ONG-ului „To Russia With Love” si au obtinut acces la informatii despre echipa organizatiei.

Ofiterii incearca sa stabileasca daca unul dintre spionii rusi expulzati anul acesta din Statele Unite a folosit, pentru un act de identitate fals, datele de pe pasaportul unui voluntar de la organizatia caritabila „To Russia With Love”. Seful politiei irlandeze, Fachtna Murphy, a declarat ca ofiterii sai au lucrat strans cu omologii lor americani. De asemenea, departamentul irlandez de Externe a anuntat ca ancheta politiei continua si ca nu poate comenta cazurile individuale.
(I. B.)

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Un comentariu

octombrie 12th, 2010 at 13:06
Tiganii in Romania si in lume : Tiganii in Romania si lume spune:

[…] aici.Related External LinksMerkel: Aderarea la Schengen depinde de securizarea frontierelor …Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Spioni rusi ar fi folosit …Borcea nu a fost l?sat cu noul parfum pe Stade de France! A?a c? …Maybe it's just […]