Comunicat: Adriean Videanu a pierdut procesul cu Sorin Rosca Stanescu   noiembrie 14th, 2011

Judecatoria Sectorului 3 s-a pronuntat in procesul in care jurnalistul Sorin Rosca Stanescu l-a actionat pe Adriean Videanu, intrucat acesta din urma l-a acuzat pe jurnalist ca l-ar fi santajat. Adriean Videanu este obligat la plata a 1.000 lei cu titlu de daune morale si la publicarea integrala, pe cheltuiala sa, a hotararii judecatoresti in ziarele Adevarul, Evenimentul Zilei, Junralul National, Romania Libera si Libertatea.

Dosarul in care Adriean Videanu a fost condamnat are numarul 46310/301/2010, aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti.

Cabinet avocat George Papu

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

noiembrie 15th, 2011 at 03:58
paul spune:

>>PSD despre alegerea lui Băsescu: “Bine că nu ne-ați votat, Geoană e un trădător!”. >>>ziaristi online.
Confirma ca feseneu nu a avut interesul sa castige ultimele alegeri prezidentiale. Frauda de la Ambasada din Paris a fost ordonata in “beciurile” PSD si executata “in familie” ( baconschi prieten de familie cu Maiorii grupului de la Cluj)
Ma intreb, daca basescu e asa de paranoid sa isi schimbe consilierii ca tiganii caii, cum de EXACT la SRI il pastreaza pe fesenistu cristi de la secu? Nu ii e frica ca il va trada?
Il pastreaza ca asa sunt ordinele. Astia toti de pe scena politica nu misca nimic decat la ordine. Nu e de mirare ca toti au avut legaturi cu secu.
Ce au realizat\urmarit prin cel de al doilea mandate al lui basescu?
V-AU TRANSFORMAT IN DISPERATI CARE VETI MERGE BULUC LA URNELE DE VOT SA ALEGETI FSN-UL!
Asta da victorie, tovarase ilici Iliescu! Bravo! La 21 de ani de la impuscarea porcului de Craciun, am ajuns sa ne rugam in genunchi de ei sa ia puterea!
Ei l-au creat pe basescu, ei il imping sa calce apasat pe ce a mai ramas din democratie asa cum tot ei au considerat la ultimele alegeri ca nu am murit destui sub ciuma portocalie si e rost de inca o tura! Acum tot ei voteaza legi sa nu mai poata fi basescu suspendat (vezi sova) si se impusca in aripa devenind toti impotenti.
Ultimele alegeri au fost o bascalie crunta la adresa poporului Roman… la adresa lui Geoana. Ce si-au mai ras securistii grupului de la Cluj de Geoana ca l-au facut presedinte de seara pana dimineata. Exact aceiasi bascalie cu excluderea lui din FSNeu. Exact aceiasi bascalie cu “baletul parlamentarilor” … voi doi treceti la UNPR, tu ala din colt treci la FSNeu… restul votati cum vi se spune. Tu ala cu labe lungi, tu votezi “la dublu”… din cand in cand mai zambeste in camera sa nu creada poporul ca esti obosit….
TREZITI-VA! TOTUL E O BASCALIE CRUNTA!
Indiferent ce votati ei hotarasc rezultatul. Si sa nu mai aiba bataie de cap cu acuzatii de frauda vor legaliza votul la plic…
Am ajuns si la capitolul porumbacu.
Cum a putut crin “legaliza” macelarirea stalinista a lui Geaona? Ce poate justifica acest compromis obscen? Daca imi spune ca a fost santajat ca 1000 de studenti urmau a fi impuscati daca el nu facea compromisul asta, atunci eu ca cetatean cu drept de vot, il iert. S-au mai facut compromisuri de astea si inteleg…
Daca imi spune ca a facut un “deal” foarte bun pentru PNL la viitoarele alegeri si PNListii vor lua locuri multe in parlament atunci ii voi spune: MUTA-TI FUNDU DE PE LAVITA, PUTOARE! IESI IN STRADA SI CASTIGA LOCURILE ALEA CINSTIT, NU MAI STA CU MANA INTINSA LA FESENU SI NU MAI PUPA CURURI STALINISTE!

Daca imi spune ca asa a primit ordin sa faca, voi concluziona ca basescu mancat de invidie pe popularitatea lui crin a lasat porumbacu’ sa ii iasa pe gura afara.

Boc a stabilit ca vor fi 300 deputati si 88 de senatori. Eu zic ca pentru o tara de 19 milioane de oameni e mult, prea mult. Porumbacu ameninta cu motiune de cenzura! A depus motiune de cenzura cand boc a pus in aplicare legea pensiilor , o lege nula din cauza modului fraudulos in care a fost votata?
Mor oamenii pe strada de frig si lesina de foame dar pe porumbacu il roade ca nu avem destui parlamentari care sa stea cu mana intinsa la taxele amaratului lihnit de foame! Din asta sunteti platiti voi toti parlamentarii! Din taxele coplesitoare platite de nenorociti ce nu au o paine mucegaita sa puna pe masa la copii Craciunul asta! Nici macar atat nu au!
l

Concluzii-
1. nu au sens alegerile (cand voturile le numara cristi de la secu si le introduce in urna amicu baconschi…) oricum indiferent ca veti merge sau nu la vot, de data asta va iesi invingator FSN-uSl ca e primul la rand.
2. Trebuie iesit in strada si sub presiunea strazi pusi la zid tot feseneul rosu-portocaliu.