Jurnal de senator   mai 13th, 2013

Ora 15.15 – cu o intarziere de 45 de minute, debuteaza dialogul la care toti parlamentarii USL au fost invitati de Victor Ponta. Este prezent si Crin Antonescu. Se discuta nu numai despre gazele sist, ci si despre Rosia Montana, noua Constitutie, legea referendumului, redevente si legea prin care Senatul urmeaza sa aprobe contractul, incheiat intre Guvern si KazMunaiGaz, asupra actiunilor Rompetrol. Iau primul cuvantul si starnesc o furtuna de reactii contradictorii atunci cand propun ca Parlamentul sa lucreze toata saptamana. Apoi pun in discutie unele initiative guvernamentale, dar il observ pe Ponta ca nu este atent si, in mod ostentativ, vorbeste cu Oprea. Ii atrag atentia ca am luat cuvantul si pentru domnia sa si atunci are o replica insolenta. Spune ca prefera sa nu ma asculte ca sa nu se enerveze.

Incepand de la ora 16.30, in plenul Senatului dezbatem si votam mai multe acte normative. Cel referitor la vanzarea activelor RA-APPS starneste numeroase reactii negative in Opozitie. Iau de mai multe ori cuvantul pentru a sustine acest proiect de lege, afirmand ca, din acest punct de vedere, Guvernul Ponta a luat in fine taurul de coarne. Legea trece.

Maine voi duce o mare batalie pentru a sustiene legea amnistiei si gratierii careia Guvernul i-a dat un vot negativ. In aceasta seara, inceapand cu ora 20.30, voi fi prezent la Antena 3, la emisiunea „Subiectiv” moderata de Razvan Dumitrescu.

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

2 comentarii

mai 14th, 2013 at 15:35
Marian Nicolae spune:

Vad si inteleg pe zi ce trece ca dialogul si solutiile diplomatice in aranjamentul geopolitic…viitor, nu-si mai au rostul, din moment ce unii sunt efectiv blocati pe una si acceasi idee: Guvernul Mondial Khazar……

Acestea fiind spuse, in viitorul foarte apropiat ne putem astepta ca evenimetele descrise de prorocul Ezechiel sa ia o forma fizica si sa se implineasca, pentru simplul motiv ca asa nu se mai poate…….

Experimentul Israel in Palestina aproape s-a finalizat prinn distrugerea Palestinei si a palestinienilor.

Experimentul Israel in Romania se deruleaza mai mult sau mai putin conform planului, cu distrugerea economiei, industriei si a agriculturii romanesti, cu complicitatea minabilei Uniuni Europene.
In acest proces 3 milioane de romani au incetat sa mai existe.

Razbunare cerem noi toti romanii, razbunare impotriva acestei mizerabile Uniuni Europene si a celor care se gasesc in spatele acesteia, respectiv Khazarimea Mondiala.

Israelul este obligat sa plateasca pretul forte pentru distrugerile pe care le-a cauzat omenrii de-a lungul veacurilor.

Israelul, un stat artificial, construit de catre evreii ne-semiti khazari trebuie sa dispara ! Palestina trebuie sa renasca !

Evreii khazari din Romania TREBUIE sa plece cat mai curand posibil de pe pamantul romanesc, inainte sa fim obligati sa-i facem surcele.

Suntem obligati sa ducem un razboi monstruos impotriva propriei sclavii si a stingerii ca neam si ca religie.
Nu cred sa existe o justificare mai buna decat aceasta.

Dreptul la existenta ne-a fost dat tuturor de catre bunul Dumnezeu.
Daca unii vor sa existe mai bine pentru ca altii sa se stinga, nu cred ca este ceea ce a vrut Cel de ne-a pus pe acest pamant.

mai 14th, 2013 at 16:19
Marian Nicolae spune:

Sa intelegem ca se pune de caderea Guvernului “nostru” Ponta ????
Ce rau ne pare…….sic.
Slava Bogu……

O suta de mineri de la Complexul Energetic Oltenia picheteaza marti sediul ANRE. Pe 24 mai, 5000 de mineri vor protesta in Bucuresti !!!!!
de I.C. Marţi, 14 mai 2013,

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14801748-minerii-complexul-energetic-oltenia-picheteaza-sediul-anre.htm

O suta de mineri din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor picheta, marti, sediul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), a anuntat vicepresedintele Federatiei Nationale Mine Energie, Dumitru Parvulescu, citat de Agerpres. Grupuri de 100 de mineri vor continua actiunile de protest pana pe 20 mai iar pe 24 mai va fi organizat un protest de amploare la care sunt asteptati 5.000 de sindicalisti ai CE Oltenia.

Cei 100 de mineri, impreuna cu liderii de sindicate, au plecat catre Bucuresti marti dimineata. Este vorba despre minerii din cadrul Carierelor Rosia, Pesteana si Termocentralei Turceni, care vor picheta ANRE pentru modificarea ordinului 33 din 30.08.2012, dar si a altor ordine.

“La Bucuresti, incepand de astazi (marti – n.red.), vor merge grupuri de cate 100 de persoane in fiecare zi. Astazi merg salariatii de la Carierele Rosia si Pesteana si Termocentrala Turceni, in speranta ca ANRE va modifica norme si ordine care vizeaza acest domeniu de activitate. Lucrul acesta s-a facut verbal, noi nu mai credem in vorbe, doar in fapte. Daca vom vedea ordinele semnate in Monitorul Oficial, vom renunta la proteste”, a declarat Dumitru Parvulescu.

Conform calendarului de proteste anuntat de Federatia Nationala Mine Energie:
in data de 15 mai vor picheta sediul ANRE 100 de sindicalisti de la Cariera Jilt si Termocentrala Craiova;
in data de 16 mai, 100 de sindicalisti de la Motru si Mehedinti;
in data de 17 mai, 100 de salariati ai Termocentralei Rovinari;
in data de 20 mai, 100 de mineri de la Cariera Berbesti;
pe 24 mai sa fie organizat un protest de amploare, la care vor participa 5.000 de sindicalisti din cadrul Complexului Energetic Oltenia, cu intreruperea activitatii timp de 2 ore in toate unitatile companiei.