Justiția atacată de „orbul găinii”   martie 3rd, 2024

În cele ce urmează, voi demonstra, cât se poate de documentat, cum a fost posibil la Oradea, în ciuda multiplelor atenționări ale presei locale, ca două persoane, soț și soție, să ajungă să fie condamnați la 5 și respectiv 4 ani de închisoare. Iar copiii minori ai acestora, dacă decizia va rămâne definitivă, ar urma să ajungă pe drumuri. Vom dezvălui că punctul de plecare îl reprezintă două ordonanțe întocmite în aceeași zi, cu aceleași argumente, împotriva a două persoane diferite. Copiate la indigo. 

Am în mână cele două documente, infamante. Ele sunt semnate de subinspector de poliție, Dana Diugan. În calitatea acesteia de organ de cercetare penală a poliției judiciare din Oradea. Conform acestor ordonanțe, două persoane diferite sunt incriminate, nu împreună, ci separat, pentru infracțiunea de „rele tratamente aplicate minorilor”. În baza celor două ordonanțe, scrise și semnate cu rea-credință, procurori și judecători suferind de „orbul găinii”, sau poate chiar animați de rea-credință, au întocmit rechizitorii și au dat sentințe de condamnare cu închisoarea împotriva unor persoane nevinovate. 

Toată această operație declanșată de despărțirea a doi părinți a condus la traumatizarea, timp de peste 11 ani, a doi copii, iar acum, dacă sentința va rămâne definitivă, un al treilea copil minor va deveni victima unei justiții care a orbecăit prin respectivul dosar penal. Repet însă, punctul de plecare îl constituie cele două ordonanțe, date în mod evident cu rea-credință de o subinspector din Poliția Municipiului Oradea, Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei. Se numește, cum am consemnat și mai sus, Dana Diugan. Care astăzi, la rândul ei și pe bună dreptate, este obiectul unei sesizări penale. Postez mai jos documentele în cauză. 

 

Atat comentariile, cat si ping-urile sunt inchise.

Nu exista comentarii